Groep 6/7/8

groep 78

Juf Marieke is de juf van groep 6/7/8.

Laatste nieuws groep 6/7/8
De groepen 6, 7 en 8 vormen samen de bovenbouw en zitten met z’n vijftienen gezellig in dezelfde klas waardoor sommige broers (weer) een lokaal delen. De eerste week namen we afscheid van meester Sibbele, die een mooi cadeau voor de school achterliet. Een spel dat nu in de pauzes volop gebruikt wordt. Ook staat zijn aquarium nog in de klas.
Het was even wennen aan (en voor) de nieuwe juf maar de boel is nu goed op de rit. Er wordt hard gewerkt en er is op z’n tijd ruimt voor gezelligheid. Een muziekje tijdens het tekenen zorgt voor een goede sfeer. Met wereldoriëntatie leren we van alles over het weer en klimaat en tijdens de Engelse les leren we gelijk hoe we een praatje over het weer kunnen maken. Om de week komt juf Marleen, zij verzorgt vanuit het Toanhûs dramalessen voor de bovenbouw.
Deze week zijn we begonnen met de weektaak, waarop de kinderen ook eigen doelen kunnen stellen. Wisselend van de tafel van 9 uit mijn hoofd kennen tot fouten verbeteren of goed opletten tijdens de instructie. Deze groep komt er wel!
Groetjes, juf Marieke

Op Facebook leest u ook nieuws over onze klas.

Zie voor de link het item "Nieuws".