Groep 4/5

20190920 134409

Meester Simon is de meester van groep 4/5. 

Laatste nieuws groep 4/5.

De ‘kermismaanden’ zijn aangebroken. In groep 4 en 5 maken wij ons klaar voor Sint-Maarten, Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw. Een volle periode met veel leuke en bijzondere activiteiten staat klaar om te beginnen en die is vorige week afgetrapt met de lampionnen. Op dit moment zijn wij in de klas druk bezig met het afmaken van de lampionnen, zodat op 11 november iedereen vrolijk en wel verlicht de deuren langs kan om de mooiste creaties te laten zien.

Maar natuurlijk moet er ook nog gewerkt worden. Groep 4 heeft intussen kennis gemaakt met de tafels. Dit is een van de rekendomeinen die in groep 4 aan bod komen. Vanaf heden krijgt groep 4, net als groep 5, iedere week huiswerk mee naar huis om de tafels mee te oefenen. Dit wordt iedere maandag getoetst door middel van een tafeltoets. Tot nu toe zijn de tafels van 1 en 10 geweest, en deze worden al uitstekend beheerst.
Vorige week vrijdag hadden wij geen gewone gymles, maar een dansles. De dansmeester van Jelte, meester Sammie kwam ons in de gymzaal een dansles geven. Er werden verschillende dansspelletjes gedaan onder begeleiding van de laatste hits. Aan het einde van de les was dan ook zeer enthousiast. We sloten de les af met een aantal minuten vrij dansen, waaronder de polonaise.

Volg groep 4 en 5 op Klasbord!
Ook in de app Klasbord kun je groep 4 en 5 volgen met alle dingen die ze doen. Download de app of ga naar de website van Klasbord. Maak een account aan en meld je aan met de aanmeldcode (ZGWSE6). Na het accepteren mis je niets meer van wat er allemaal gebeurd in groep 4 en 5!

Op Facebook leest u ook nieuws over onze klas.

Zie voor de link het item "Nieuws".